Weckpotjes

Kleine weckpotjesVind jij het ook leuk om jam en appelmoes te maken? Dan is het belangrijk om een goede weckpot of inmaakpot te hebben. Glazen weckpotjes sluiten immers eten luchtdicht af met een stevige rubberen ring, waardoor je jouw lekkers langer vers kunt bewaren. Sommigen gebruiken een weckpot zelfs als voorraadpot, omdat alles er heerlijk lang vers in blijft. Ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld deegwaren! In het assortiment van Lekkerhoning.nl vind je allerlei weckpotten, van mini weckpotjes tot grote weckpotten. Weckpotten of kleine weckpotjes kopen? Dat doe je bij Lekkerhoning.nl!

Weckpot gebruiken als voorraadpot

Velen gebruiken een weckpotjes ook als voorraadpot. Pasta, koffie en thee blijven zo immers luchtdicht afgesloten door de rubberen afdichting, daarnaast zien weckpotjes er uiteraard leuk uit in de kast of op het aanrecht. Deze handige luchtdichte potten kun je voor allerlei zaken gebruiken. Er zijn weckpotten met klepdeksel, maar ook weckpotten met schroefdeksel.

Toont alle 6 resultaten

Andere gebruiken voor een weckpot

Net zoals mason jars, zijn weckpotten en flessen ook gewoon leuk om uit te stallen. Een vintage weckpot of een weckpot met een vintage look staat leuk overal in huis!

Toont alle 6 resultaten