Honingwijnen

Gezond Genieten
honingwijn ambrosia mede

Bent u op zoek naar honingwijn? Bij Lekkerhoning vindt u diverse overheerlijke ambrosia honingwijnen. Onze honingwijnen zijn verrijkt met honing en propolis. Hierdoor is de wijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Bovendien bevordert honingwijn de eetlust en nachtrust.

Toont alle 3 resultaten

Welke smaak kiest u?

Elke soort honingwijn heeft zijn eigen unieke smaak. Dit maakt het kiezen van de juiste ambrosia honingwijn leuk, maar ook lastig. Daarom hebben wij per wijn de belangrijkste kenmerken voor u op een rijtje gezet.

Honing Cranberrywijn: Volle en krachtige smaak met een milde geur. Verrijkt met pure cranberrysap en Nederlandse Lindehoning. Afkomstig uit Italië, Sicilië. 

Honingwijn Gember: Een heerlijke witte wijn waaraan honing en gember zijn toegevoegd, voor een heerlijke frisse smaak. Perfect als aperitief of dessertwijn.

Honingwijn wit met kruiden: Een heerlijke smaak melange en perfect als aperitief. Wordt ook wel ”Ambrosia honing kruidenwijn wit” genoemd.

Honingwijn rood met kruiden: Gemaakt op basis van zoete rode wijn, verrijkt met lindehoning, propolis en diverse kruidenextracten. Wordt ook wel ”Ambrosia honing kruidenwijn rood” genoemd. Een heerlijk alternatief voor glühwein.

Honingwijn kopen?

Lekkere en gezonde ambrosiawijn of honingwijn kopen doet u bij Lekkerhoning. Onze honingwijn bevat gemiddeld 12 procent alcohol en is beschikbaar in flessen van 375ml en 750ml. Voor al onze honingwijnen geldt dat ze na opening nog tenminste 4 weken houdbaar blijven, al dan niet in de koelkast.

Wilt u gelijk een doos bestellen? Bestel dan 6 flessen. Hiermee profiteert u bovendien van maar liefst 5% korting. 🍷

Toont alle 3 resultaten